Jobba hos oss

Vi är ett stort företag med många möjligheter – ett av världens ledande forskningsbaserade läkemedels- och hälsoföretag. Vårt mål är att forska och ta fram nya mediciner som gör att människor kan vara mer aktiva, må bättre och leva längre. Globalt omsätter vi cirka 300 miljarder kronor och har en av världens största forsknings- och utvecklingsbudgetar. Vi är cirka 100 000 anställda och har vårt huvudkontor i London. Här i Sverige är vi ett marknadsbolag med omkring 130 anställda som jobbar med marknadsföring och försäljning av läkemedel samt kliniska prövningar.

Våra medarbetare tillhör de bästa. Är du en av dem? Vi har alltid behov av nya kompetenta och kunniga blivande kollegor.

Lediga tjänster

Klicka på länken till vänster för att komma till vårt jobbsökarverktyg och hitta lediga tjänster i Sverige och i övriga världen.

Student

På GlaxoSmithKline tycker vi att det är viktigt att kunna erbjuda dig som student möjlighet att få kontakt med arbetslivet så tidigt som möjligt.
Våra lediga examensarbeten, praktikplatser, internship, trainee-tjänster och sommarjobb annonseras också i vårt jobbsökarverktyg.
Du måste vara minst 18 år för att kunna arbeta hos oss.

Jobba internationellt

Intresserad av ett internationellt arbete?
Visit our global student and graduate website
Uppdaterad 30 maj 2012