Jobba hos oss

GSK är ett av världens ledande forskande hälso- och läkemedelsföretag och ett företag med många möjligheter. Målet är att forska och utveckla nya mediciner som bidrar till att människor kan vara mer aktiva, må bättre och leva längre. Våra prioriterade områden är cancer, luftvägs- och infektionssjukdomar. Globalt har GSK omkring 100 000 anställda och en av världens största forsknings- och utvecklingsbudgetar. I Sverige har GSK omkring 130 anställda som arbetar med kliniska prövningar, marknadsföring och försäljning av egenvårdsprodukter, läkemedel och vacciner.
Våra medarbetare tillhör de bästa. Är du en av dem? Vi har alltid behov av nya kompetenta och kunniga blivande kollegor.

Lediga tjänster

Klicka på länken till vänster för att komma till vårt jobbsökarverktyg och hitta lediga tjänster i Sverige och i övriga världen.

Student

På GSK tycker vi att det är viktigt att kunna erbjuda dig som student möjlighet att få kontakt med arbetslivet så tidigt som möjligt.
Våra lediga examensarbeten, praktikplatser, internship, traineetjänster och sommarjobb annonseras också i vårt jobbsökarverktyg.
Du måste vara minst 18 år för att kunna arbeta hos oss.


Jobba internationellt

Intresserad av ett internationellt arbete?
Visit our global student and graduate website
Uppdaterad 25 april 2014